Het oprichten van AgilePixels

Daar gaan we. Het verhaal van ons eigen bedrijf genaamd AgilePixels. Laat ik bij het begin beginnen. Ik en mijn compagnon Luke Hol zijn in 2017 begonnen met de studie Informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Deze studie moet je kunnen volgen zonder enige voorkennis van Informatica. Daarom begon het eerste jaar vrij gemakkelijk (een kleine opmerking: de rest van de jaren waren ook vrij gemakkelijk …).

Vrienden om ons heen waren geïnteresseerd in het feit dat we informatica studeerden en vroegen ons of we een website voor hen konden opzetten. In het eerste geval was dat natuurlijk geen probleem. Maar langzaamaan begon het tegelijkertijd veel te worden. Vandaar de grap: “We kunnen bijna een bedrijf beginnen”. Dat bleek minder een grapje te zijn dan verwacht, want na het serieuze antwoord “Ja laten we dat maar doen” was het binnen een paar weken allemaal geregeld.

Het grootste probleem was echter het bedenken van een naam. De domeinen van bijna alle fatsoenlijke namen waren al bezet, en onze website is precies wat we nodig hebben om in uit te blinken.

Lex de Willigen
Author:
Ik ben een software engineer uit Spijkenisse. Ik focus me voornamelijk op webontwikkeling met behulp van Laravel, Vue.js en Inertia.js.

Maak een praatje

Wilt u vrijblijvend een vrijblijvend kennismaken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.