Laat mij je helpen je
volgende idee op te zetten

Een Software Engineer uit Spijkenisse.

Ja graag!

Breng je SEO
naar het volgende niveau

Ben jij gemakkelijk te vinden in Google?

Dat wil ik

Makkelijk aanspreekbaar

Altijd goed bereikbaar, ook in het weekend.

Meedenkend

Nog niet zeker hoe ik u kan helpen? Neem contact op!

Up-to-date

Ik probeer op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingstechnieken.

Een Software Engineer uit Spijkenisse.

Hallo! Mijn naam is Lex de Willigen. Ik ben geboren en getogen in Spijkenisse en ruim 10 jaar actief als webontwikkelaar. Als ik mijn studie Informatica aan de Hogeschool Rotterdam heb afgerond, mag ik mezelf officieel tot Software Engineer kronen.
Portretfoto Lex de Willigen

Mijn ontwikkel stack

Hieronder staan ​​een aantal technieken waar ik graag mee werk. Ik volg de laatste ontwikkelingen in het Laravel framework op de voet en probeer soms nuttige pull-requests bij het framework in te dienen. Daarom heb ik de meeste ervaring met het werken met het Laravel framework. Ik werk ook een aantal jaren bij Symfony bij Developers.nl. Onlangs begon ik naar de frontend-kant te verhuizen en probeer ik handiger te worden met Vue.js.

Ben ik de match voor jou?

Bent u op zoek naar een Software Engineer in Spijkenisse, of misschien ergens in de buurt, met mijn ervaring? Aarzel niet mij te contacteren.

Wat de mensen met wie ik werk van mij denken.

Het is prettig om met Lex samen te werken. Hij heeft zijn zaken op orde. Deadlines worden altijd gehaald en we zijn het snel eens over moeilijke beslissingen.

Luke Hol

Co-oprichter AgilePixels

Lex is een zeer enthousiaste collega om mee te werken. Hij reageert goed op kritiek en heeft zich ontwikkeld tot een waardevolle collega!

Maarten de Boer

Algemeen Directeur

Toen de website klaar was, kreeg ik een duidelijke uitleg van de website. Als ik er niet helemaal uit kom, vraag ik het en wordt het geregeld.

Nancy van der Walle

Klant

Lex heeft een aantal systemen gemaakt die op de Ring van Putten gebruikt worden. Zo werden ze onder andere gebruikt voor de goededoelendag.

Bart de Ruiter

Leraar Informatica

Mijn werkervaring

Ik heb voor verschillende bedrijven gewerkt. Voor mijn volledige werkgeschiedenis verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn. Maar aangezien je er al bent, zal ik mijn meest interessante banen met je delen.

Stage bij Developers.nl

Bij Developers.nl ben ik begonnen als 3e jaars stagiair. Daarna ben ik als parttime medewerker blijven werken en nu ben ik hier aan mijn afstudeerstage begonnen.

Lees meer

 • Stage bij Developers.nl
 • Co-Oprichter van AgilePixels

  In april 2018 ben ik samen met Luke mijn eigen bedrijf begonnen. Bij AgilePixels ontwikkelen we webapplicaties en websites op maat.

  Lees meer

 • Co-Oprichter van AgilePixels
 • Kinder Vakantie Spelen

  Sinds 2015 ben ik jaarlijks vrijwilliger bij Stichting KVS. Jaarlijks zorgen wij er tijdens de zomervakantie voor dat wij kinderen van ouders met minder geld een fijne vakantie bieden.

 • Kinder Vakantie Spelen
  • Laatste nieuws

   Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en digitaal nieuws door mijn berichten te lezen. Stuur me gerust je feedback! Ik probeer mijn berichten zoveel mogelijk up-to-date te houden en je op de hoogte te houden van mijn leven, maar als je een echte software engineer bent moet je dit erkennen: ik kom altijd tijd tekort.
   Het oprichten van AgilePixels

   Daar gaan we. Het verhaal van ons eigen bedrijf genaamd AgilePixels. Laat ik bij het […]

   Read more

   Dat is interessant...

   Heb je iets gelezen waar je nu vragen over hebt? Je kunt mij altijd een berichtje sturen.

   Software Engineer.

   Spijkenisse, Nederland

   E-mail: lexdewilligen@outlook.com
   Telefoon: +31 6 27 58 21 27
   Bel me of kom op elk moment langs, ik probeer alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.